Зручний і оригінальний спосіб приготування смачного крабового салату. Його можна подавати як самостійне блюдо, доповнення до гарніру або ж взяти з собою для перекусу. Він набагато корисніше всіма улюбленої шаурми, і дуже просто готується.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Крабові палички – 300 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сир – 100 гр.
- Кукурудза консервована – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Кріп – 1 пучок
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати крабовий салат в лаваші, яйця потрібно заздалегідь круто відварити і охолодити. Потім нарізати їх невеликими шматочками. Також нарізати крабові палички, сир.
Зелень промиваємо і подрібнюємо. Кукурудзу відкриваємо, зливаємо рідину і змішуємо з майонезом, додаємо до загальної маси, ретельно розмішуємо.
На стіл застеляємо харчову плівку і поверх неї викладаємо лаваш.
лаваш Змащуємо приготованою сумішшю приблизно в півсантиметра товщиною.
Перекриваємо цей шар ще одним листом лаваша. Акуратно, але досить туго звертаємо.
Кладемо рулет в холодильник на 2 години. Потім прибираємо харчову плівку і ділимо рулет на порції.
Приємного апетиту!
Крабовий салат з кукурудзою без огірка Крабовий салат з кукурудзою без рису Крабовий салат з сиром і майонезом Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом