Крабовий салат – універсальне блюдо. Зазвичай його готують на обід, в якості закуски або на вечерю, в якості легкого основного блюда. Але воно також відмінно виглядає на святковому столі, якщо розкласти його в тарталетки. Ошатно і дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Крабові палички – 250 гр.
- Сир – 200 гр.
- Ікра червона – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Тарталетки – 10 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Листовий салат – для прикраси
Процес приготування:
Щоб приготувати крабовий салат в тарталетках, яйця відварити, нарізати дрібними кубиками.
Сир натерти на крупній тертці.
Крабові палички нарізати невеликими кубиками.
В глибокій мисці з’єднати яйця, крабові палички, сир і ікру.
Все ретельно перемішати.
Салат поперчити і посолити за смаком, додати майонез.
Перемішати салат з крабовими паличками.
Розкласти салат по тарталеткам. На сервірувальне блюдо покласти листя салату, поставити готові тарталетки з крабовим салатом. Святкове блюдо подавати до столу!
Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без огірка Салат з крабовими паличками і сиром Салат з крабовими паличками і червоною ікрою Салат з крабовими паличками і яйцем