Крабовий салат – універсальне блюдо. Зазвичай його готують на обід, в якості закуски або на вечерю, в якості легкого основного блюда. Але воно також відмінно виглядає на святковому столі, якщо розкласти його в тарталетки. Ошатно і дуже смачно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Крабові палички – 250 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Ікра червона – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Тарталетки – 10 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Листовий салат – для прикраси

Процес приготування:

Щоб приготувати крабовий салат в тарталетках, яйця відварити, нарізати дрібними кубиками.

Сир натерти на крупній тертці.

Крабові палички нарізати невеликими кубиками.

В глибокій мисці з’єднати яйця, крабові палички, сир і ікру.

Все ретельно перемішати.

Салат поперчити і посолити за смаком, додати майонез.

Перемішати салат з крабовими паличками.

Розкласти салат по тарталеткам. На сервірувальне блюдо покласти листя салату, поставити готові тарталетки з крабовим салатом. Святкове блюдо подавати до столу!

Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без огірка Салат з крабовими паличками і сиром Салат з крабовими паличками і червоною ікрою Салат з крабовими паличками і яйцем