Досить ситний салат з пікантною заправкою. Цікава деталь – нарізані соломкою яєчні млинці, попередньо обсмажені до рум’яної скоринки. Важливо всі продукти нарізати однаковими смужками, тоді салат виглядає дуже естетично.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 0.5 шт.
- Огірки – 2 – 3 шт.
- Яйце – 2 – 3 шт.
- Крабові палички – 200 – 300 гр.
- Сир Сулугуні – 150 – 250 гр.
- Сметана – 2 – 4 ст. л.
- Майонез – 1 – 3 ст. л.
- Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування крабового салату з капустою і сиром смачний! Розбиваємо яйця в невелику мисочку, збиваємо виделкою або вінчиком, додаємо трохи солі.
На розігріту, з невеликою кількістю масла сковорідку, виливаємо трохи яєчної маси, щоб покрити дно і сформувати тонкий млинець. Смажимо на середній температурі плити, за пару хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки. Таким же чином смажимо млинці з усією яєчною маси. Даємо млинців повністю охолонути.
Остиглі млинці нарізаємо тонкими смужками середньої довжини.
Пекінську капусту промиваємо, обсушуємо й нарізаємо тонкими смужками. Для більшої м’якості капусти, можна трохи пом’яти руками.
Крабові палички звільняємо від упаковки і нарізаємо соломкою.
Огірки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкою соломкою, сумірною з смужками крабових паличок.
Сир нарізаємо тонкими пластинками, а потім нарізаємо їх соломкою.
Для приготування заправки змішати в окремому посуді сметану, майонез, гірчицю і лимонний сік.
В глибоку салатницю викладаємо яєчні смужки, нашатковану пекінську капусту, нарізані крабові палички і огірки, сирну соломку. Поливаємо все заправкою і акуратно перемішуємо. При подачі можна прикрасити декількома гілочками зелені, наприклад, кропом.
Приємного апетиту!
Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і капустою Салат з крабовими паличками і огірком Салат з крабовими паличками і сиром Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем Салат з крабовими паличками, сиром і ананасом Салат з крабовими паличками, яйцем і капустою