Крабовий салат з кукурудзою, ковбасою і сухариками – приголомшливе блюдо, яке займе гідне місце на святковому столі. Готувати його дуже просто, це не займе багато часу. А результат порадує вас і гостей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Морква – 1 шт.
- Копчена ковбаса – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Сухарі – 100 гр.
- Петрушка – за бажанням
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, ковбасою і сухариками? Моркву чистимо і промиваємо. Натираємо моркву на крупну тертку.
Копчену ковбасу поріжемо квадратиками.
Огірок промиваємо та нарізаємо кубиками.
Петрушку моєму і ділимо на листочки.
Відкриваємо кукурудзу і зливаємо воду. У глибокій мисці з’єднуємо ковбасу, огірок, морква, майонез і сухарики. Заправляємо майонезом і додаємо сіль. Добре перемішуємо салат.
Приємного апетиту!
Новости