Особливий аромат і вишуканість надає цьому блюду саме консервований ананас. Крабовий салат виходить соковитим, з приємним солодкуватим смаком, його можна подати в якості закуски на святковому застіллі.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Кукурудза консервована – 130 гр.
- Яйце – 3 – 4 шт.
- Ананас консервований – 130 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 60 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати крабовий салат з кукурудзою, яйцями і ананасом, крабові палички розморозьте і наріжте тонкими пластинками.
З консервованого ананаса і кукурудзи злити сік. Ананас наріжте кубиками.
Яйця добре помийте, опустіть у воду і відваріть до готовності. Охолоджені яйца очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками.
Сир наріжте кубиками.
В салатницю перекладіть кукурудзу, крабові палички, ананас, сир і яйця, додайте майонез і перемішайте. Крабовий салат готовий до подачі на стіл.
Приємного апетиту!
Новости