Особливий аромат і вишуканість надає цьому блюду саме консервований ананас. Крабовий салат виходить соковитим, з приємним солодкуватим смаком, його можна подати в якості закуски на святковому застіллі.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Кукурудза консервована – 130 гр.
  • Яйце – 3 – 4 шт.
  • Ананас консервований – 130 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 60 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати крабовий салат з кукурудзою, яйцями і ананасом, крабові палички розморозьте і наріжте тонкими пластинками.

З консервованого ананаса і кукурудзи злити сік. Ананас наріжте кубиками.

Яйця добре помийте, опустіть у воду і відваріть до готовності. Охолоджені яйца очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками.

Сир наріжте кубиками.

В салатницю перекладіть кукурудзу, крабові палички, ананас, сир і яйця, додайте майонез і перемішайте. Крабовий салат готовий до подачі на стіл.

Приємного апетиту!

Новости