Вишуканий і ніжний крем-чіз можна приготувати з м’якого вершкового сиру і білого шоколаду. Він ідеальний для капкейків, добре поєднується з мастикою на тортах і може стати альтернативою масляного крему у створенні квітів для тортів.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Масло вершкове – 230 гр.
- Сир вершковий – 230 гр.
- Цукрова пудра – 210 гр.
- Шоколад білий – 200 гр.
Процес приготування:
Готувати крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта легко! Шоколад поломайте на шматочки і розтопіть на водяній бані.
В глибокій посуді збийте розм’якшене вершкове мало і цукрову пудру до стану однорідної пухкої маси.
Додайте розтоплений білий шоколад в масляну масу.
Збивайте ці інгредієнти 3-5 хвилин.
Після цього частинами додати вершковий сир.
Збийте крем на середніх оборотах міксера.
Перед тим, як приступити до вирівнюю торта, охолодіть крем в холодильнику.
Приємного апетиту!
Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для вирівнювання торта Шоколадний крем для торта