Вишуканий і ніжний крем-чіз можна приготувати з м’якого вершкового сиру і білого шоколаду. Він ідеальний для капкейків, добре поєднується з мастикою на тортах і може стати альтернативою масляного крему у створенні квітів для тортів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Масло вершкове – 230 гр.
  • Сир вершковий – 230 гр.
  • Цукрова пудра – 210 гр.
  • Шоколад білий – 200 гр.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта легко! Шоколад поломайте на шматочки і розтопіть на водяній бані.

В глибокій посуді збийте розм’якшене вершкове мало і цукрову пудру до стану однорідної пухкої маси.

Додайте розтоплений білий шоколад в масляну масу.

Збивайте ці інгредієнти 3-5 хвилин.

Після цього частинами додати вершковий сир.

Збийте крем на середніх оборотах міксера.

Перед тим, як приступити до вирівнюю торта, охолодіть крем в холодильнику.

Приємного апетиту!

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для вирівнювання торта Шоколадний крем для торта