Крем з плавленого сиру виходить дуже смачним, без нудотно солодощі з легкої солонуватою ноткою. Його зазвичай використовують для промазування коржів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир плавлений – 120 гр.
  • Вершки – 80 мл
  • Цукрова пудра – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати крем з плавленим сиром для торта легко! Вершки повинні бути дуже холодними.

Перелийте в миску і збийте в пишну масу.

Потім додайте в збиті вершки цукрову пудру

Продовжуйте збивати ще 3-5 хвилин.

Потім додати плавлений сир

Збивайте ще 5-6 хвилин і крем готовий.

З такого крему не вийде зробити прикраси на торті, однак прошарок буде що треба.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз для торта Крем-чіз на вершках для торта