Щільний і ніжний шоколадний крем-чіз можна приготувати на густих вершках. Ласощі ідеально використовувати для домашніх тортів. Продукт не тільки прикрасить ваш десерт, але і добре просочить його.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Вершки 33% – 100 мл
  • Сир вершковий – 100 гр.
  • Шоколад темний – 40 гр.
  • Цукрова пудра – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз з шоколадом на вершках для торта легко! Вливаємо вершки в металевий посуд і ставимо на вогонь. Нагріваємо продукт.

Розламуємо на шматочки гіркий шоколад. Продукт опускаємо в гарячі вершки і розмішуємо, поки він повністю не розтане.

Знімаємо з плити. Додаємо в шоколадну масу цукрову пудру і збиваємо до однорідної і пишного стану.

Тепер викладаємо в приготоване потрібну кількість вершкового сиру. Знову збиваємо, поки інгредієнти добре не перемішається один з одним.

Крем-чіз на вершках з шоколадом готовий. Доповніть ласощами вам домашній десерт!

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз на вершках для торта