Заварний крем на сметані виходить більш легким і повітряним, а найголовніше – в міру солодким. Приготуйте універсальне додаток до вашого бисквитному торту.
Інгредієнти: на .
- Сметана – 300 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного сметанного крему для бісквітного торта? У глибокій каструлі розтираємо яйце зі звичайним і ванільним цукром. Переставляємо каструлю на повільний вогонь.
Після нагрівання всипаємо в суміш борошно і вливаємо сметану. Ретельно розмішуємо і доводимо до кипіння. За цей час крем почне густіти.
Даємо крему трохи охолонути, потім додаємо до нього м’яке вершкове масло і гарненько збиваємо міксером. Повинна вийти однорідна пишна маса.
Заварний сметанний крем слід наносити на коржі після охолодження до кімнатної температури. Готово!