Заварний крем на сметані виходить більш легким і повітряним, а найголовніше – в міру солодким. Приготуйте універсальне додаток до вашого бисквитному торту.
Інгредієнти: на .
- Сметана – 300 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного сметанного крему для бісквітного торта? У глибокій каструлі розтираємо яйце зі звичайним і ванільним цукром. Переставляємо каструлю на повільний вогонь.
Після нагрівання всипаємо в суміш борошно і вливаємо сметану. Ретельно розмішуємо і доводимо до кипіння. За цей час крем почне густіти.
Даємо крему трохи охолонути, потім додаємо до нього м’яке вершкове масло і гарненько збиваємо міксером. Повинна вийти однорідна пишна маса.
Заварний сметанний крем слід наносити на коржі після охолодження до кімнатної температури. Готово!
Білковий заварний крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем з масла для бісквітного торта Сметанний крем для торта Торти