Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 4 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 4 склянки
- Цукор-пісок – 1 склянка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему для Наполеона заварний з маслом і крохмалем? Наливаємо молоко в каструлю і ставимо на вогонь. Кип’ятимо.
Окремо змішуємо яйця, крохмаль і цукор. Збиваємо до однорідної пишної суміші.
Переливаємо отриману масу в кипляче молоко. Відразу ретельно перемішуємо, щоб крем не пригорів, і варимо його до густоти 3-5 хвилин.
Знімаємо густий заварний крем з вогню і змішуємо його з вершковим маслом. Щільно накриваємо вміст плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури.
Остиглий пишний заварний крем для наполеона готовий! Можна приступати до обмазыванию коржів.