Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 4 склянки
  • Цукор-пісок – 1 склянка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему для Наполеона заварний з маслом і крохмалем? Наливаємо молоко в каструлю і ставимо на вогонь. Кип’ятимо.

Окремо змішуємо яйця, крохмаль і цукор. Збиваємо до однорідної пишної суміші.

Переливаємо отриману масу в кипляче молоко. Відразу ретельно перемішуємо, щоб крем не пригорів, і варимо його до густоти 3-5 хвилин.

Знімаємо густий заварний крем з вогню і змішуємо його з вершковим маслом. Щільно накриваємо вміст плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури.

Остиглий пишний заварний крем для наполеона готовий! Можна приступати до обмазыванию коржів.