Крем з кисломолочного сиру рікотти і згущеного молока виходить дуже смачним! М’який, ніжний, ароматний, він добре просочує коржі і робить їх м’якими і апетитними! Приготувати його можна дуже швидко! А десерт виходить просто приголомшливим!
Порада: для крему краще всього вибрати варену згущенку. Так крем вийде більш густим, з яскравим, насиченим смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Рікотта – 180 гр.
- Молоко згущене (варене) – 270 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати крем для торта з рікотти і згущеного молока. Рікотту розм’якшуємо виделкою, потім поступово додаємо згущене молоко.
Збиваємо масу за допомогою міксера на великих оборотах.
Приємного апетиту!
Крем для торта зі згущеним молоком Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Торти