Крем з кисломолочного сиру рікотти і згущеного молока виходить дуже смачним! М’який, ніжний, ароматний, він добре просочує коржі і робить їх м’якими і апетитними! Приготувати його можна дуже швидко! А десерт виходить просто приголомшливим!

Порада: для крему краще всього вибрати варену згущенку. Так крем вийде більш густим, з яскравим, насиченим смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Рікотта – 180 гр.
  • Молоко згущене (варене) – 270 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем для торта з рікотти і згущеного молока. Рікотту розм’якшуємо виделкою, потім поступово додаємо згущене молоко.

Збиваємо масу за допомогою міксера на великих оборотах.

Приємного апетиту!

Крем для торта зі згущеним молоком Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Торти