З великим задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим кремом, який часто використовую при приготуванні тортів і різних десертів. Крем виходить густої консистенції, відмінно тримає свою форму і чудово підійде як для бісквітних, так і для пісочних тортів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир сирний – 400 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Вершки 33% – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати крем для торта з вершків, кисломолочного сиру та цукрової пудри просто! Необхідну кількість сирного сиру викладіть в глибоку ємність, а потім додайте попередньо відміряну кількість цукрової пудри.
Скориставшись міксером, збийте масу до однорідної пишної консистенції на невеликих обертах, поступово збільшуючи швидкість.
Необхідну кількість вершків вилийте в глибоку ємність, а потім, скориставшись міксером, збийте до однорідної пишної консистенції на середніх оборотах, поступово збільшуючи швидкість.
Коли обидві маси будуть добре збиті, можна зайнятися приготуванням крему. Збиті вершки поступово введіть до збитої маси з кисломолочного сиру, і з допомогою силіконової лопатки акуратно з’єднайте обидві суміші.
Приготований крем з вершків, кисломолочного сиру та цукрової пудри оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник для стабілізації приблизно на одну годину. Потім використовуйте приготований крем за призначенням.
Приємного апетиту!
Вершково-сирний крем для торта Крем для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта