Завдяки особливому способу приготування сметанний крем виходить приголомшливо густим і ніжним! Такий крем зробить ваш десерт ще апетитніше. А на смак його не відрізнити від шедеврів із кондитерських!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана 20% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до приготування густого сметанного крему для бісквітного торта. Для приготування крему нам знадобитися марля. Її потрібно скласти в чотири шари. Кладемо всередину сметану, зав’язуємо і підвішуємо над тарілкою. Для цього можна взяти підставку для чашок. Прибираємо сметану в холодильник на 8 годин, а краще всього залишити її на ніч. За цей час із неї стече сироватка і вона стане більш густий.

З’єднуємо метану з цукровою пудрою і ваніліном. Перемішуємо і збиваємо міксером на великих обертах протягом 15 хв

Прибираємо крем в холодильник ще на кілька годин.

Приємного апетиту!

Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта