З величезним задоволенням хочу порекомендувати крем для торта, приготований на основі сметани, сиру і вершкового масла. Неймовірно смачний крем чудово тримає форму, а також може бути використаний не тільки в якості прошарку десертів, але і як самостійне частування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир 9% – 200 гр.
- Сметана 20% – 100 гр.
- Масло вершкове – 160 гр.
- Цукрова пудра – 80 гр.
- Ванілін – за смаком
- Молоко згущене – 100 гр.
Процес приготування:
Приступимо до готування крему для торта зі сметани, сиру і вершкового масла. Попередньо розм’якшене вершкове масло в необхідній кількості викладіть в глибоку ємність.
Скориставшись міксером на середній швидкості збийте вершкове масло до пишного однорідного стану.
Потім введіть потрібну кількість цукрової пудри і ваніліну, попередньо просіяти їх через дрібне сито.
Гарненько перемішайте масляну масу.
В окремій ємності з’єднайте сир і згущене молоко.
Скориставшись заглибним блендером, доведіть масу до однорідної консистенції.
Додайте необхідну кількість сметани і ще раз перемішайте заглибним блендером.
В ємність з вершковим маслом поступово введіть збиту масу з сиру, сметани і згущеного молока буквально по столовій ложці.
А потім гарненько перемішайте столовою ложкою або силіконової лопаткою до однорідної консистенції. Готовий крем перекладіть в ємність, а потім повністю охолодіть в холодильнику близько години. За цей час крем добре загусне і стабілізується.
Охолоджений крем подавайте в якості самостійного десерту або використовуйте за призначенням.
Приємного насолоди!
Густий сметанний крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Масляний крем для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Торти