Варена згущене молоко надає масляного крему для торта особливу густоту і стійкість. Такий крем не сідає, не розшаровується і може добре зберігатися в холодильнику. Для смачного крему виберіть якісні продукти, і важливо, щоб вони були однієї температури. Згущене молоко можете самі зварити попередньо, буде смачніше.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Масло вершкове – 450 гр.
  • Варена згущене молоко – 1 банка

Процес приготування:

Як почати готувати масляний крем з вареним згущеним молоком для торта? Вершкове масло і згущене молоко попередньо потримайте деякий час при домашньої температурі. Нам треба розм’якшене масло. Відміряйте потрібну кількість цих продуктів, щоб було співвідношення 1:1.

Масло і згущене молоко перекладіть в посуд, зручну для збивання крему.

Потім з допомогою міксера і на маленькій швидкості збивайте масло і згущене молоко протягом 5 хвилин. Крем буде ще рідкуватим.

Потім встановіть максимальну швидкість міксера і збивайте крем ще 5 хвилин до густого стану.

З приготованого масляного крему з вареним згущеним молоком можете відразу формувати фігурки для декору торта. Вони будуть добре тримати форму. Такий крем можете поставити в холодильник і використовувати в міру потреби.

Смачною і вдалою випічки!

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вареним згущеним молоком Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта