Я часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами, якими прослаиваю торти або прикрашаю улюблені десерти. Сьогодні хочу поділитися надзвичайно вдалим, на мій погляд, рецептом сметанного крему з цукром. Такий крем я часто використовую для просочення улюбленої випічки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вершки 33% – 100 гр.
- Сметана 20% – 150 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Ванільний цукор – за смаком
- Кокосова стружка – 30 гр.
- Загущувач для вершків – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування сметанного крему з цукром для торта. У глибоку ємність налийте необхідну кількість жирних вершків і додайте попередньо розм’якшене при кімнатній температурі вершкове масло хорошої якості.
Потім додайте кокосову стружку. Ємність поставте на середній вогонь і, постійно помішуючи, доведіть до однорідної консистенції.
В глибоку ємність викладіть необхідну кількість жирної сметани і цукрового піску.
Потім влийте розтоплену рідина.
Після чого, скориставшись міксером на середній швидкості доведіть крем до однорідної гладкої консистенції. Додайте ванільний цукор або ванілін за смаком і загущувач для вершків. Перемішайте крем до однорідної консистенції, поступово збільшуючи швидкість міксера.
Після чого крем помістіть в холодильник мінімум на 1 годину для того, щоб він стабілізувався і охолодився.
Готовий сметанний крем з цукром використовуйте в якості самостійного десерту або просочуйте їм улюблені десерти.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем зі сметани, масла і цукру для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти