Якщо при приготуванні улюблених тортів і десертів у вас виникає проблема вирівнювання випічки, тоді цей рецепт, безумовно, для вас. Я хочу поділитися простим і найбільш вдалим, на мій погляд, рецепт крему з кисломолочного сиру для вирівнювання тортів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Сир сирний – 280 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Ванільний цукор – за смаком
  • Кориця – за бажанням

Процес приготування:

Почнемо готувати крем з кисломолочного сиру для вирівнювання торта. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Вершкове масло попередньо дістаньте з холодильника, щоб воно встигло розморозитися і зігрітися при кімнатній температурі. Відміряйте необхідну кількість цукрової пудри. Додайте ванільний цукор за смаком.

В глибоку ємність всипте необхідну кількість цукрової пудри, а потім викладіть розм’якшене вершкове масло хорошої якості.

Скориставшись міксером, збийте масло до пишної повітряної консистенції, на невеликих обертах, поступово збільшуючи швидкість.

В іншу глибоку ємність викладіть необхідну кількість сирного сиру і також, скориставшись міксером, збийте до повітряної консистенції.

До збитого вершкового масла поступово введіть збитий сирний сир і продовжуйте збивати міксером на середніх обертах.

Потім додайте за бажанням корицю і ще раз гарненько збийте міксером.

Приготований крем з кисломолочного сиру для вирівнювання торта помістіть в холодильник для стабілізації і повного охолодженням. На це піде приблизно годину-півтора часу. Готовий охолоджений крем використовувати для вирівнювання тортів або для прикраси інших десертів. Я таким кремом зазвичай прикрашаю кекси або мафіни.

Приємного чаювання!

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-вершковий крем для бісквітного торта