Заварний крем для домашнього торта можна приготувати з мінімального набору інгредієнтів і без використання масла. Готовий продукт по простому і швидкому рецептом вийде смачним, легким і повітряним.


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 4 шт.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати заварний крем без масла для торта? Акуратно виймаємо з яєць тільки жовтки. Збиваємо їх з цукром до однорідності.

Просіваємо в яєчно-цукрову суміш борошно і продовжуємо збивати. Грудочок бути не повинно.

Окремо в каструлі кип’ятимо молоко.

Після закипання повільно вводимо збиту суміш. Варимо до утворення густої маси на слабкому вогні. Постійно перемішуємо.

Заварний крем без вершкового масла буде готовий після того, як охолоне до кімнатної температури. Готово, можна використовувати для торта.

Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Торти