Я люблю і часто готую всілякі десерти і випічку. Для прошарку тортів часто готую крем, рецептом якого хочу поділитися сьогодні з вами. Крем з кисломолочного сиру «Hochland» виходить неймовірно ніжним, легким і повітряним, чудово підійде як для прошарку, так і для прикраси ваших улюблених десертів.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Цукрова пудра – 150 гр.
- Сир сирний (Хохланд) – 220 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
Процес приготування:
Як приготувати крем з кисломолочного сиру Хохланд для торта? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування неймовірно смачного крему.
Необхідну кількість вершкового масла кімнатної температури викладіть в глибоку ємність і скориставшись міксером, на середніх обертах збийте до пишної однорідної консистенції.
Поступово введіть цукрову пудру.
Перемішайте до однорідного стану.
До отриманої збитою масляної маси викладіть необхідну кількість сирного сиру «Hochland».
Скориставшись силіконової лопаткою, акуратно вмішайте в масляну масу.
Приготований крем помістіть приблизно на півтори години в холодильник для повної стабілізації та охолодження.
Потім використовуйте охолоджений крем для прошарку і вирівнювання торта або для прикраси улюблених десертів.
Приємного чаювання. Насолоджуйтеся фантастичним десертом!
Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти