На просторах інтернету можна знайти безліч різних рецептів приготування кремів для десертів і різної випічки. Я пропоную приготувати крем на основі кисломолочного сиру та збитих вершків для прошарку торта. Такий крем надає десертів неймовірно ніжний смак і добре тримає форму.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Сир сирний – 300 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем з кисломолочного сиру та збитих вершків для торта. Насамперед підготуйте необхідну кількість всіх інгредієнтів. Вершки і сирний сир повинні бути добре охолодженими.

В глибоку ємність налийте необхідну кількість жирних вершків, потім викладіть сирний сир у вказаній в рецепті кількості, після чого додайте необхідну кількість цукрової пудри. Кількість цукрової пудри регулюйте в залежності від власних смакових переваг.

Скориставшись міксером, гарненько перемішайте інгредієнти до однорідної консистенції.

А потім ретельно збийте масу до однорідної пухкої консистенції, поступово збільшуючи швидкість міксера. Готовий крем з кисломолочного сиру та вершків помістіть в холодильник приблизно на годину. За цей час крем загусне, стабілізується і добре охолонути.

Після чого використовуйте крем для прошарку улюблених тортів або прикраси випічки.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта