Заварний торт на молоці виходить особливо смачною. Це неймовірно ніжний, м’який і повітряний крем! Бісквітні торти з такою начинкою просто тануть у роті!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 2 ч. л.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для бісквітного торта на молоці легко! Борошно просіваємо через ситечко.
Курячі яйця розбиваємо і змішуємо їх з борошном.
Молоко переливаємо в каструлю, засипаємо цукровий пісок і ванільний цукор. Всі добре розмішуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Тепер вливаємо гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш тонким струменем, щоб вийшла однорідна маса без грудочок.
Ставимо крем на вогонь і варимо 10-15 хв. до загустіння.
Знімаємо заварний крем з вогню і даємо йому постояти в кімнатній температурі півгодини, потім відправляємо в холодильник до повного охолодження.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем з масла для бісквітного торта