Цей рецепт приготування крему для бісквітного торта з маскарпоне з вершками визнано базовим. На його основі, додавши або ягоди з фруктами, або шоколад, ви отримаєте інші смакові якості десерту. Такий крем добре просочує коржі, що важливо в приготуванні бісквітної випічки.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сир Маскарпоне – 250 гр.
- Вершки 33% – 500 мл
- Цукрова пудра – 150 гр.
- Ванілін – 0.5 пакетів
Процес приготування:
Щоб приготувати крем з маскарпоне і вершків для бісквітного торта, вершки і сир обов’язково протягом години, не менше, охолодіть в холодильнику, інакше крем буде погано збиватися.
В зручну для збивання посуд налийте охолоджені жирні вершки, насипте половину потрібної кількості цукрової пудри і почніть збивати з допомогою міксера на маленькій швидкості.
Потім порційно насипайте решту пудру, збільшите швидкість міксера і збийте вершки в густу пишну масу.
Потім швидкість приладу перемкніть на мінімальну. Ложкою порційно перекладіть маскарпоне до вершків, і все тільки перемішайте до однорідної текстури.
Ваш крем вийшов ніжним і легким. Можете декорувати свій бісквітний торт.
Смачною і вдалою випічки!
Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз на вершках для торта