Простий в приготуванні і бездоганний за смаком крем для медовика можна приготувати з додаванням згущеного молока за відомим класичним рецептом. Домашнє ласощі добре просочить навіть самі щільні коржі. Спробуйте!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 1 ст. л.
  • Варена згущене молоко – 200 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування класичного крему для медовика зі згущеним молоком. Вершкове масло ріжемо на невеликі шматочки. Це потрібно для того, щоб продукт став м’якше, і подальше приготування стало простішим.

Занурюємо розм’якшені шматочки масла в глибоку тарілку, сюди ж додаємо цукрову пудру. Збиваємо масу для гладкого і пишного стану.

Тепер викладаємо до маслу варену сгущенку.

Продовжуємо збивати інгредієнти міксером, поки не отримаємо густу і тягучу суміш.

Ніжний і ароматний крем із згущеним молоком для вашого медовика готовий! Використовувати в кулінарних цілях.

Вершковий крем для торта Крем для медовика зі згущеним молоком Крем для торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Медовик Медовик зі згущеним молоком класичний Медовик класичний зі згущеним молоком і маслом Торти