Крем з плавленого сиру виходить дуже смачним, без нудотно солодощі з легкої солонуватою ноткою. Його зазвичай використовують для промазування коржів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир плавлений – 120 гр.
- Вершки – 80 мл
- Цукрова пудра – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати крем з плавленим сиром для торта легко! Вершки повинні бути дуже холодними.
Перелийте в миску і збийте в пишну масу.
Потім додайте в збиті вершки цукрову пудру
Продовжуйте збивати ще 3-5 хвилин.
Потім додати плавлений сир
Збивайте ще 5-6 хвилин і крем готовий.
З такого крему не вийде зробити прикраси на торті, однак прошарок буде що треба.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз для торта Крем-чіз на вершках для торта