Вершки – популярний продукт для багатьох домашніх ласощів. На цей раз використовуйте інгредієнт для приготування ніжного крему, який відмінно підійде для змащування коржів медовика.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 33% – 200 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Ванільний цукор – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати крем з вершками для медовика легко! Підготуємо потрібні продукти. Жирні вершки спершу ставимо в холодильник для охолодження.

Цукрову пудру просіваємо, щоб не було грудочок.

Вершки занурюємо в глибоку тарілку. Збиваємо продукт охолодженими і сухими віночками.

Викладаємо до вершків цукрову пудру і ванільний цукор. Продовжуємо збивати до пишної і густої піни.

Тепер додаємо в масу сметану. Віддайте перевагу жирного продукту. Знову збиваємо вміст.

Ніжний вершковий крем готовий. Обмазуйте ласощами коржі і формуйте медівник!

Вершковий крем для торта Крем для медовика зі сметаною і вершками Медовик без яєць Медовик з вершками Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта