Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 0.5 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Ванілін – 0.5 ч. л.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона. Спершу переливаємо молоко в каструлю і доводимо до кипіння.
Окремо збиваємо яйця з цукром і ваніліном до однорідної суміші.
Просіваємо до яєчної суміші крохмаль і продовжуємо працювати віночком.
Тонким струменем вливаємо гаряче молоко в холодну масу.
Збовтуємо, щоб продукти перемішалися між собою.
Рідку масу ставимо на вогонь і варимо на слабкому вогні до отримання густого крему. Важливо вміст постійно розмішувати.
Додаємо у готовий крем розм’якшене вершкове масло, ретельно перемішуємо і даємо заготівлі охолонути під харчовою плівкою.
Густий заварний крем на кукурудзяному крохмалі готовий до застосування!