Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 0.5 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Ванілін – 0.5 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона. Спершу переливаємо молоко в каструлю і доводимо до кипіння.

Окремо збиваємо яйця з цукром і ваніліном до однорідної суміші.

Просіваємо до яєчної суміші крохмаль і продовжуємо працювати віночком.

Тонким струменем вливаємо гаряче молоко в холодну масу.

Збовтуємо, щоб продукти перемішалися між собою.

Рідку масу ставимо на вогонь і варимо на слабкому вогні до отримання густого крему. Важливо вміст постійно розмішувати.

Додаємо у готовий крем розм’якшене вершкове масло, ретельно перемішуємо і даємо заготівлі охолонути під харчовою плівкою.

Густий заварний крем на кукурудзяному крохмалі готовий до застосування!