У моїй кулінарній книзі є неймовірна кількість різних тортів та іншої випічки. Для того, щоб випічка була ніжною і соковитою, я часто використовую для просочення сметанний крем. Сьогодні з великим задоволенням хочу поділитися кремом для млинцевого торта, який знайомий нам з дитинства.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана 20% – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 80 гр.

Процес приготування:

Як приготувати крем зі сметани для млинцевого торта? Першим ділом візьміть необхідну кількість охолодженої жирної сметани хорошої якості. Викладіть її в глибоку ємність.

А потім додайте необхідну кількість цукрової пудри. Кількість цукрової пудри регулюйте самостійно в залежності від того, який солодощі хочете отримати десерт.

Скориставшись силіконової лопаткою, гарненько перемішайте крем до однорідної консистенції.

Після чого озбройтеся міксером і на середніх обертах збийте крем до пишної консистенції. Після чого крем помістіть в холодильник приблизно на 30 хвилин для того, щоб він добре остудився і стабілізувався.

Охолоджений крем використовувати для того, щоб прошарувати млинцевий торт. Потім торт помістіть в холодильник ще на 20 хвилин для того, щоб він достатньо просочився, а потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Густий сметанний крем для торта Крем для млинцевого торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта