З великим задоволенням хочу поділитися рецептом крему, приготованого на основі сметани, вершків і цукрової пудри. Такий крем використовують для прошарку улюблених тортів або десертів з тіста. Крем, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно ніжним і повітряним, чудово просочує як бісквітні коржі, так і пісочний.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сметана 20% – 200 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Вершки 33% – 200 мл
- Загущувач для вершків – 1 пакет
Процес приготування:
Почнемо готувати крем зі сметани, вершків і цукрової пудри для торта. Необхідну кількість попередньо охолоджених 33-процентних вершків вилийте в глибоку ємність, а потім додайте загущувач для вершків у вказаній в рецепті кількості.
Скориставшись міксером, почніть збивати вершки на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її і засинаючи необхідну кількість цукрової пудри. Кількість цукрової пудри відрегулюйте самостійно згідно з власними смаковими уподобаннями.
Збийте вершки до тих пір, поки маса не збільшиться в кілька разів.
Потім введіть потрібну кількість сметани і гарненько збийте крем до легкої повітряної консистенції.
Готовий крем помістіть в холодильник приблизно на годину для того, щоб він добре остудився і стабілізувався.
Після повного охолодження і стабілізації промажте попередньо приготовані коржі торта.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта з вершків Сметанний крем з 20% сметани для торта