Крильця у фритюрі як KFC – це найсмачніший рецепт приготування страви з курки. Хрустка скоринка і аромат пряних трав надають крилець унікальний і неповторний смак. Набір трав для справжнього страви тримається в секреті, але вдома їх добре замінюють паприка, куркума і мелений перець. Паніруємо крильця в борошні і кукурудзяних пластівцях, а обсмажуємо у фритюрі. Масла треба багато, але страва цього варто.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Курячі крильця – 5 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 3 шт.
  • Кукурудзяні пластівці – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Куркума – 4 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 400 мл

Процес приготування:

Як почати готувати крильця у фритюрі як KFC? Спочатку підготуйте всі інгредієнти для приготування цієї страви.

Курячі крильця розріжте по суглобам на 3 частини і фаланги відніміть.

Насипте в ступку кукурудзяні пластівці.

Потім подрібніть в крихту, тільки не дуже дрібну.

В окрему тарілку насипте склянку борошна, додайте до неї по одній чайній ложечці зазначених у рецепті спецій і по своєму смаку сіль і чорний перець. Потім ці інгредієнти перемішайте сухий ложкою.

В окремій мисочці змішайте яйця, молоко та інші спеції.

Шматочки крилець з допомогою виделки умочіть спочатку в яєчну суміш.

Потім обваляйте їх у борошні.

Шматочки з борошном перекладіть на окрему тарілку і залиште їх 3-5 хвилин, щоб борошно добре прилипла.

Потім кожен шматочок обваляйте в кукурудзяній крихті.

Шматочки також залиште на окремій тарілці ще на 5 хвилин. Паніровка на крильцях за цей час загусне і буде добре триматися при обсмажуванні.

У фритюрницю налийте олію і добре розігрійте. Нагрівання масла перевірте дерев’яною паличкою. Якщо навколо палички в олії з’являться бульбашки, значить, можна смажити. Якщо над маслом з’явиться легкий димок – масло перегрівся, і тоді вогонь зменшіть.

Крильця в паніровці акуратно складіть на решітку для фритюру.

Опустіть їх в розігріте масло і обсмажуйте протягом 4-5 хвилин. Цього часу для смаження крилець у фритюрі достатньо.

Обсмажені крильця вийміть з фритюру.

Потім перекладіть їх з решітки на паперовий рушник, щоб видалити зайве масло.

Крильця у фритюрі як KFC готові. Можете подавати до столу з улюбленим соусом.

Приємного апетиту!

Гострі курячі крильця Курячі крильця Курячі крильця в паніровці Курячі крильця, як у KCF