Завдяки медово-соєвого маринаду курячі крильця перетворюються в чудову закуску. Можна заздалегідь замаринувати крила, взяти їх з собою на природу і запекти на мангалі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Мед – 50 мл
- Гірчиця – 30 мл
- Кетчуп – 50 мл
- Курячі крильця – 1,5 – 2 кг
Процес приготування:
Рецепт крилець в медово-соєвому соусі на мангалі простий у приготуванні! У мисці змішайте соєвий соус, гірчицю, мед, кетчуп і сіль.
Крила помийте, обсушити паперовими рушниками, складіть у об’ємну миску і залийте медово-соєвим маринадом.
Перемішайте крильця, щоб вони рівномірно вкрилися маринадом і залиште в холодильнику на 2-12 годин.
Підготуйте вугілля в мангалі. Викладіть крила на решітку і помістіть їх над вугіллям.
Крильця періодично перевертайте і поливайте водою. Готуйте крильця до красивого рум’яного кольору. Подавайте їх разом з овочами та картоплею.
Смачного!