Завдяки медово-соєвого маринаду курячі крильця перетворюються в чудову закуску. Можна заздалегідь замаринувати крила, взяти їх з собою на природу і запекти на мангалі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Мед – 50 мл
  • Гірчиця – 30 мл
  • Кетчуп – 50 мл
  • Курячі крильця – 1,5 – 2 кг

Процес приготування:

Рецепт крилець в медово-соєвому соусі на мангалі простий у приготуванні! У мисці змішайте соєвий соус, гірчицю, мед, кетчуп і сіль.

Крила помийте, обсушити паперовими рушниками, складіть у об’ємну миску і залийте медово-соєвим маринадом.

Перемішайте крильця, щоб вони рівномірно вкрилися маринадом і залиште в холодильнику на 2-12 годин.

Підготуйте вугілля в мангалі. Викладіть крила на решітку і помістіть їх над вугіллям.

Крильця періодично перевертайте і поливайте водою. Готуйте крильця до красивого рум’яного кольору. Подавайте їх разом з овочами та картоплею.

Смачного!

Курячі крильця Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця на мангалі Маринад для курячих крилець на мангалі