Хрусткі крильця барбекю має величезну кількість прихильників не тільки серед американців. За цим рецептом у вас вийдуть чудові, соковиті крила для посиденьок з друзями за келихом прохолодного пива.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • цукор – 50 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 200 мл
  • Курячі крильця – 6 шт.
  • Оцет яблучний 6% – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати крильця барбекю з хрусткою скоринкою в духовці? Курячі крила помийте теплою водою і просушіть паперовими рушниками. Крайню частину крила відріжте, так як в ній практично немає м’яса. Крила складіть в миску, збризніть яблучним оцтом і оливковою олією.

прогрійте Духовку до 190 градусів. Крила викладіть у термостійку форму, поставте в духовку і запікайте 15 хвилин.

Зубчики часнику дрібно наріжте.

У мисці змішайте томатну пасту, подрібнений часник, коричневий цукор, сіль, мелений перець і гірчицю. Залиште соус на 10-15 хвилин, щоб цукор розтанув.

Через 15 хвилин запікання змастіть крила половиною підготовленого соусу. Друга половина соусу подається разом з готовими крилами.

Запікайте крила ще 15 хвилин в духовці, вони виходять неймовірно ароматними та смачними.

Смачного!

Гострі курячі крильця Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця з гірчицею в духовці Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця з часником