Кращий спосіб приготувати курячі крильця – замаринувати їх в медово-соєвому соусі, м’ясо виходить соковитим і ароматним. Їх можна запекти в духовці, посмажити на сковороді або згасити в мультиварці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Мед – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Курячі крильця – 0,5 кг
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Як приготувати крильця в медово-соєвому соусі з гірчицею? Крильця вимийте, витріть насухо паперовими рушниками.
Змішайте мед, соєвий соус, гірчицю, сіль, червоний і чорний мелений перець.
Крильця замаринуйте в отриманому соусі і залиште в холодильнику на годину.
Форму для запікання застелити пергаментом, змастіть її рослинним маслом і викладіть в неї замариновані крильця.
Запікайте курячі крила в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Крильця з рум’яною скоринкою подавайте з гарніром на свій вибір.
Смачного!