Кращий спосіб приготувати курячі крильця – замаринувати їх в медово-соєвому соусі, м’ясо виходить соковитим і ароматним. Їх можна запекти в духовці, посмажити на сковороді або згасити в мультиварці.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Мед – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Курячі крильця – 0,5 кг
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Як приготувати крильця в медово-соєвому соусі з гірчицею? Крильця вимийте, витріть насухо паперовими рушниками.

Змішайте мед, соєвий соус, гірчицю, сіль, червоний і чорний мелений перець.

Крильця замаринуйте в отриманому соусі і залиште в холодильнику на годину.

Форму для запікання застелити пергаментом, змастіть її рослинним маслом і викладіть в неї замариновані крильця.

Запікайте курячі крила в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Крильця з рум’яною скоринкою подавайте з гарніром на свій вибір.

Смачного!

Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка з медом, гірчицею і соєвим соусом Курячі крильця Курячі крильця в медово-соєвому соусі