Не менш смачними, ніж в духовці, виходять курячі крильця на сковорідці. Маринуємо крильця в соєвому соусі з часником, адже саме соєвий соус добре підкреслює смак курячого м’яса. Для цієї страви візьміть крило бройлерної курки, так як на ньому більше м’яса і крильця будуть більш соковитими.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1.5 кг
- Соєвий соус – 100 мл
- Часник – 1 головка
- Паприка – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 0.5 ст.
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати крильця в соєвому соусі з часником на сковороді просто! Спочатку приготуйте маринад для крилець. В окрему миску налийте соєвий соус, додайте до неї рослинне масло, подрібнений часник, солодку паприку і чорний перець. Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.
Крильця підготуйте до смаження (очистіть від залишків пера, помийте і обсушіть рушником),
Потім помістіть їх в глибокий посуд і залийте приготовленим соєвим маринадом. Крильця з маринадом перемішайте і залиште на 45 хвилин для маринування, можна і на більший час.
Після закінчення часу маринування розігрійте у великій чавунній сковороді рослинне масло.
В розігріте масло перекладіть мариновані крильця і на великому вогні швидко обсмажте до рум’яної скоринки з усіх боків. Потім зменшіть вогонь до мінімального і посмажте крильця ще протягом 10 хвилин на кожній стороні.
Курячі крильця в соєвому соусі з часником готові. Розкладіть їх в порційні тарілки і подайте до столу з салатом зі свіжих овочів.
Приємного апетиту!
Курка Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця з часником на сковороді Курячі крильця на сковороді