Крильця в KFC полюбили і дорослі, і діти. Їх нескладно, та й дешевше приготувати своїми руками. Маринуємо крильця в протягом декількох годин, а краще протягом ночі в гострих спеціях. Паніровку робимо на основі борошна, вівсяних пластівців і яйця. Обсмажуємо на сковорідці. Готуються крильця швидко, і час залежить від їх кількості.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 700 гр.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Соус Табаско – 4 краплі
  • Перець червоний мелений – 0.5 ч. л.
  • Куркума – 2 ч. л.
  • Аджика (суха) – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Вівсяні пластівці – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 60 мл
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 250 мл

Процес приготування:

Приступимо до готування крилець як KFC на сковороді. Спочатку підготуйте всі зазначені в рецепті інгредієнти для приготування цієї страви. Крильця добре промийте, розріжте на фаланги і обсушіть рушником.

Підготовлені крильця помістіть в глибоку посуд, посоліть, додайте паприку, гострий перець, соус табаско, суху аджику і добре все перемішайте. Залиште крильця для маринування мінімум на 2 години, а краще на всю ніч.

Після закінчення часу маринування можете приступати до обсмажуванню крилець. В піалі перемішайте віночком яйце з водою.

В іншому посуді змішайте борошно з куркумою. Куркуму додаємо для гарного кольору.

В окремий посуд насипте вівсяні пластівці, перетерши їх трохи руками, і до них також додайте куркуму.

Мариновані крильця спочатку добре обваляйте в борошні, потім умочіть в яєчну суміш і потім обваляйте в вівсяних пластівцях.

У глибокій сковорідці добре розігрійте олію.

Потім обсмажте в ньому запаніровані крильця по 4-5 хвилин з кожного боку.

Крильця в KFC зі сковорідки перекладіть на паперові серветки, а потім можете подавати до столу самостійною стравою або з будь-яким гарніром.

Смачного!

Курка Курячі крильця Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця на сковороді Курячі крильця, як у KCF