Оригінальний домашній хліб можна приготувати в хлібопічці з кукурудзяного борошна. Особливий рецепт дозволить отримати корисний продукт, не містить глютен. Подбайте про свою фігуру і здоров’я!
Інгредієнти: на .
- Мука кукурудзяна – 200 гр.
- Рисова мука біла – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 180 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сухі дріжджі – 15 гр.
- Масло оливкова – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати кукурудзяний хліб без глютену в хлібопічці? У форму для хлібопічки вливаємо тепле молоко додаємо дріжджі.
Сюди ж розбиваємо яйце, просіваємо борошно, додаємо цукор, сіль, оливкова олія.
Включаємо хлібопічку в режимі, який буде тривати від трьох до трьох з половиною годин.
Після того, як готування завершиться, відкриваємо кришку і даємо продукту трохи охолонути.
Обережно витягуємо кукурудзяний безглютеновый хліб з форми, нарізаємо і подаємо до столу!
Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на молоці у хлібопічці