Що може бути приємніше вранці, чим аромат свіжого домашнього хліба з ніжним м’якушем і хрусткою скоринкою. На молоці хліб завжди виходить дуже вдалим, він добре піднімається і набуває легкий вершковим смак.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Сухі дріжджі – 5 гр.
  • Молоко коров’яче – 260 мл
  • Сіль – 7 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати на молоці білий хліб в хлібопічці? Масло розтопіть на повільному вогні і трохи остудіть. Борошно просійте і змішайте з сіллю, цукром і дріжджами.

Молоко підігрійте до 33-36 градусів і влийте в відерце хлібопічки.

Далі влийте масло і всипте сухі інгредієнти.

Встановіть відерце в хлібопічку, закрийте кришку і встановіть програму «1. Основний» під час замісу тіста, можна відкрити кришку і стежити за тим, щоб тісто не прилипало до стінок.

Коли білий хліб буде готовий, дістаньте його з форми і охолодіть. Такий хліб однаково добре підійде для перших страв і для тостів з варенням.

Приємного апетиту!

Білий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на молоці у хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці