Апетитне і ніжне куряче м’ясо з кабачками ви можете легко і досить швидко приготувати до обіду. Страва буде легким і, при цьому, ситним, смачним. Обов’язково спробуйте приготувати курку з кабачками у себе в духовці і оцінити весь смак цієї чудової страви.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча грудка – 4 шт.
  • Кабачки (невелика) – 3 – 4 шт.
  • Картопля – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
  • Сир – 300 гр.
  • Майонез – 200 гр.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Часник – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати курячу грудку з кабачками в духовці? Візьміть велике деко і устелите його фольгою. Потім створіть шар з нарізаного на кільця чи півкільця цибулі.

Зріжте м’ясо з кісток і злегка відбийте, посоліть і поперчіть. Потім розкладіть куряче філе по шару цибулі на деку.

Картоплю, якщо він молодий, ретельно вимийте і наріжте кружечками. Якщо картопля старий, то його потрібно попередньо почистити. Розкладіть картопля по шару курочки і злегка присипте спеціями.

Роздушіть очищений часник і ретельно змішайте його з майонезом. Можете додатково додати суху або дрібно посічену свіжу зелень. Соусом з майонезу ретельно змастіть шар картоплі.

Кабачки ретельно вимийте і наріжте кружечками. Розподіліть кабачки поверх майонезу і посипте все це натертим сиром. Поставте деко в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Готове блюдо подавайте до столу в гарячому вигляді, розподіливши на порції.

Приємного апетиту!

Кабачки для схуднення Кабачки з картоплею в духовці Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Курячі грудки з кабачками Страви з кабачків