Кабачки – дуже корисні овочі, з них можна готувати дієтичні страви. Крім того, в цих овочах міститься клітковина, яка так необхідна нашому організму. Дрібні кабачки готуються максимально швидко, більш крупні овочі також можна смачно приготувати, якщо приділити більше часу їх маринування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло оливкове – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт смажених кабачків ПП гранично простий! Кабачок вимити, обсушити паперовими рушниками і наріжте кружечками по 0,5 см завтовшки. Перекладіть кабачок в миску, посоліть і приправте за смаком.

Для соусу очистіть часник пропустіть зубчики через прес, зелень порубаєте ножем. Змішайте сметану, зелень і часник, посоліть за смаком.

Розігрійте сковороду, змастіть її оливковою олією, викладіть кабачки, обсмажте з двох сторін. Якщо у вас є сковорідка з антипригарним покриттям, то полийте кабачки столовою ложкою масла, перемішайте і потім приступайте до смаження.

Готові кабачки змастіть соусом, складіть їх на блюдо, подавайте разом зі свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Кабачки на сніданок Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді