Ароматний і соковитий куряча печінка виходить з додаванням майонезу і часнику. Подавайте ситне частування до обіду або вечері, доповнивши улюбленим гарніром. Домашні оцінять!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячої печінки на майонезі з часником. Вимочуємо в холодній воді курячу печінку, після ріжемо її на невеликі шматочки. Видаляємо прожилки.

Очищаємо зубчики часнику і розділяємо їх на тонкі пластини.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і занурюємо в нього субпродукти. Додаємо сіль, перець, часник і тушкуємо вміст близько 15 хвилин на слабкому вогні.

Коли вся рідина випарується, викладаємо в масу майонез. Розмішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Можна накрити кришкою.

Куряча печінка з часником і майонезом готова. Діліть гаряче страву на порції і подавайте до столу!

Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді