Ароматний і соковитий куряча печінка виходить з додаванням майонезу і часнику. Подавайте ситне частування до обіду або вечері, доповнивши улюбленим гарніром. Домашні оцінять!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування курячої печінки на майонезі з часником. Вимочуємо в холодній воді курячу печінку, після ріжемо її на невеликі шматочки. Видаляємо прожилки.
Очищаємо зубчики часнику і розділяємо їх на тонкі пластини.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і занурюємо в нього субпродукти. Додаємо сіль, перець, часник і тушкуємо вміст близько 15 хвилин на слабкому вогні.
Коли вся рідина випарується, викладаємо в масу майонез. Розмішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Можна накрити кришкою.
Куряча печінка з часником і майонезом готова. Діліть гаряче страву на порції і подавайте до столу!
Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді