Корисне і поживне блюдо для вашого столу – куряча печінка з цибулею і морквою. Приготуйте продукт в молоці, що зробить його більш ніжним. Кулінарна ідея підійде до будь-якого гарніру!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати курячу печінку в молоці з цибулею і морквою, промиту і очищену від прожилок печінку ріжемо на дрібні шматочки.

Після викладаємо їх в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо три хвилини.

Слідом відправляємо терту моркву і подрібнену цибулю. Додаємо за смаком сіль і ароматні спеції. Готуємо ще стільки ж.

підрум’янену суміш кладемо трохи борошна.

Розмішуємо продукти і заливаємо молоком. Далі тушкуємо на тихому вогні 10-15 хвилин. Можна накрити кришкою.

Куряча печінка з овочами в ніжній молочної підливці готова. Подавайте до обіду або вечері разом з гарніром.

Куряча печінка Куряча печінка з морквою і цибулею