Куряча печінка – це дієтичний продукт, багатий фолієвою кислотою. Тому так важливо включати її в свій раціон харчування, тим більше приготувати його смачно можна дуже просто за цим рецептом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Сметана – 180 мл
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Мускатний горіх – 1 щіпка
  • Прованські трави – за смаком

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку, тушкований в сметані з цибулею просто! Печінку помийте, видаліть прожилки і промокніть паперовими рушниками. Кожен шматочок печінки обваляйте в борошні.

Ріпчасту цибулю тонко наріжте і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.

Потім додайте до цибулі печінка, смажте приблизно 5-7 хвилин, постійно помішуючи. Посоліть і приправте за смаком.

Далі додайте сметану і продовжуйте гасити печінка 7-10 хвилин, але не допускайте сильного кипіння, щоб сметана не згорнулася.

Смачну і ніжну печінка в сметанному соусі подавайте на стіл в теплому вигляді.

Смачного!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді