Яскрава і швидка в приготуванні ідея для вашого обіду – апетитна куряча печінка з цибулею і морквою в майонезі. Ситне гаряче блюдо можна приготувати за лічені хвилини. Оцініть оригінальний рецепт!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 50 мл

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку в майонезі з цибулею та морквою на сковороді легко! Курячу печінку опускаємо в холодну воду, після моєму продукт і ріжемо на невеликі шматки. Прожилки видаляємо.

Чистимо овочі. Натираємо моркву і подрібнюємо цибулю. Смажимо продукти на сковороді до м’якості.

Кладемо в цибулю з морквою шматочки печінки. Солимо блюдо, розмішуємо і обсмажуємо близько 5 хвилин.

Вливаємо кип’ячену воду і додаємо майонез. Знову розмішуємо і тримаємо на повільному вогні ще 10 хвилин.

Ніжна куряча печінка в майонезі з цибулею і морквою готова. Подавайте блюдо з гарніром і ароматною свіжою зеленню.

Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді Куряча печінка на сковороді