Оригінальна кулінарна ідея для сімейного обіду або вечері – ситна куряча печінка з грибами в сметані. Просте у приготуванні блюдо виходить апетитним і насиченим смаком. Подавайте з вашими улюбленими гарнірами!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Гриби – 150 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячої печінки в сметані з грибами? Промиваємо і обробляємо на шматочки курячу печінку. Смажимо її до рум’янцю в олії близько 5 хвилин.
Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю. Окремо смажимо його до м’якості.
гриби Промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо до цибулі. Продовжуємо смажити ще 5 хвилин.
З’єднуємо печінка з грибами. Посипаємо продукти сіллю і чорним меленим перцем, поливаємо їх сметаною. Розмішуємо і тушкуємо на слабкому вогні близько 10 хвилин.
Готове блюдо викладаємо в тарілку і ставимо на стіл. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з грибами Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею і грибами Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді