Щоб куряча печінка вийшла максимально соковитою і м’якою, посмажте її в сковороді з додаванням вершків і сметани. Гаряче домашнє блюдо порадує швидким та простим приготуванням. Подавайте до сімейного обіду або вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 0,5 кг
  • Вершки – 100 мл
  • Сметана – 30 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати курячу печінку в вершках і сметані, її обдаємо холодною водою, після ріжемо на невеликі шматочки. Можна видалити прожилки.

Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її до прозорості в сковороді, на розігрітій рослинній олії.

Відправляємо до цибулі шматочки печінки.

Посипаємо сіллю і спеціями, розмішуємо і продовжуємо смажити 5 хвилин.

Вливаємо до вмісту вершки і викладаємо сметану.

За смаком можна додати зелень. Знову перемішуємо, доводимо до кипіння й тушкуємо на тихому вогні 10 хвилин.

Готову печінку ніжний вершково-сметанному соусі ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка в вершках на сковороді Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді