Для домашнього обіду можна приготувати курячу печінку з солодким болгарським перцем і цибулею. Просте у приготуванні блюдо порадує яскравим ароматом і соковитим смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Вершки – 130 мл.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку з болгарським перцем і цибулею легко! Підготуємо продукти за списком. Курячу печінку заздалегідь промиваємо і позбавляє від жилок. Овочі промиваємо під холодною водою.
Нарізаємо печінку на невеликі шматки і кладемо їх в сковороду з рослинним маслом. Смажимо до рум’янцю.
Кладемо до продукту терту моркву і подрібнену цибулю. Розмішуємо і тушкуємо 3 хвилини.
Очищаємо від насіння болгарський перець, дрібно ріжемо його і кладемо в миску.
З помідора знімаємо шкірку. Сам плід розтираємо в кашку, яку відправляємо до вмісту.
Додаємо сіль і перець. Знову розмішуємо і тушкуємо ще близько 10 хвилин до готовності всіх продуктів.
В кінці процесу для аромату додаємо подрібнену зелень. Вимикаємо плиту.
Розкладаємо готову страву по порційних тарілках і подаємо до столу разом з гарніром. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка в вершках на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді