Оцініть просту і смачну ідею для вашого домашнього столу. Приготуйте курячу печінку з грибами і овочами. Яскраве кулінарне рішення доповнить гарнір з картоплі або свіжих овочів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча печінка – 0,4 кг
- Гриби – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Сметана – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Бульйон – 1 склянка
- Зелень – за смаком
- Масло оливкове – для смаження
Процес приготування:
Моркву натираємо на тертці і подрібнюємо цибулю. Гриби добре промиваємо.
Курячу печінку ділимо на невеликі шматочки, обсмажуємо їх на оливковій олії до рум’янцю. На цьому етапі додаємо сіль і мелений перець.
Слідом викладаємо цибулю з морквою. Смажимо 2-3 хвилин.
Додаємо дрібно порізані шампіньйони. Вливаємо бульйон, кладемо сметану і крохмаль. Розмішуємо і тушкуємо на тихому вогні близько 15 хвилин.
наприкінці готування додаємо зелень за смаком, можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з грибами Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею і грибами Куряча печінка на сковороді