Яскраве поєднання курячої печінки і грибів порадує домашніх своїм смаком. Приготуйте продукти в ніжному вершковому соусі. Оригінальне блюдо підійде до будь гарнірів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча печінка – 500 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Вершки – 200 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Масло вершкове – 30 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати курячу печінку з грибами у вершковому соусі? Підготуємо продукти для готування. Гриби промиваємо, а печінка вимочуємо в холодній воді.

Дрібно ріжемо гриби і смажимо їх на сковороді без олії 5-7 хвилин.

ріжемо Півкільцями очищений ріпчасту цибулю.

Повертаємося до грибів. Додаємо до них шматочок вершкового масла.

Слідом кладемо цибулю.

Викладаємо печінку, попередньо порізану на невеликі шматочки.

Смажимо на помірному вогні до рум’янцю продуктів.

Вливаємо вершки і додаємо сіль з меленим перцем.

Накриваємо сковороду з вмістом кришкою. Готуємо ще 10-15 хвилин.

Ніжне блюдо з печінки і грибів готово. Діліть на порції і подавайте до столу.

Куряча печінка Куряча печінка з грибами на сковорідці Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді