Ситна і проста у виконанні кулінарна ідея порадує кожну господиню. Оцініть рецепт тушкованою курячої печінки з картоплею в сметані. Вам не знадобиться окремо готувати гарнір. Подавати страву можна до обіду або вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Сметана – 80 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку з картоплею, тушкована в сметані просто! Промиваємо у воді курячу печінку, видаляємо прожилки, а сам продукт дрібно нарізаємо.
Кладемо субпродукт у сковороду з маслом і смажимо 3 хвилини.
Чистимо картоплю, промиваємо його й нарізаємо на невеликі кубики.
Кладемо картоплю до печінки.
Додаємо сіль, чорний мелений перець і трохи води. Тушкуємо близько 10 хвилин.
Відправляємо до вмісту сметану і подрібнену зелень за смаком. Розмішуємо продукти і тушкуємо під кришкою ще 10-15 хвилин.
куряча печінка Тушкована з картоплею в сметані готова. Діліть страву на порції і пригощайте домашніх.
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з картоплею Куряча печінка на сковороді