Ситна і проста у виконанні кулінарна ідея порадує кожну господиню. Оцініть рецепт тушкованою курячої печінки з картоплею в сметані. Вам не знадобиться окремо готувати гарнір. Подавати страву можна до обіду або вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сметана – 80 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку з картоплею, тушкована в сметані просто! Промиваємо у воді курячу печінку, видаляємо прожилки, а сам продукт дрібно нарізаємо.

Кладемо субпродукт у сковороду з маслом і смажимо 3 хвилини.

Чистимо картоплю, промиваємо його й нарізаємо на невеликі кубики.

Кладемо картоплю до печінки.

Додаємо сіль, чорний мелений перець і трохи води. Тушкуємо близько 10 хвилин.

Відправляємо до вмісту сметану і подрібнену зелень за смаком. Розмішуємо продукти і тушкуємо під кришкою ще 10-15 хвилин.

куряча печінка Тушкована з картоплею в сметані готова. Діліть страву на порції і пригощайте домашніх.

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з картоплею Куряча печінка на сковороді