Яскравий і смачний рецепт приготування курячої печінки – з додаванням грибів і цибулі. Страва порадує ароматом і насиченим смаком. Подавайте до обіду або вечері з вашим улюбленим гарніром.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряча печінка – 1 кг
- Гриби – 300 гр.
- Вершки – 300 мл
- Борошно пшеничне – 30 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Бульйон – 1 ст.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати курячу печінку з цибулею і грибами на сковорідці. Промиваємо і поділяємо невеликі шматки курячу печінку. Викладаємо продукт в сковороду з рослинним маслом і смажимо до рум’янцю.
Окремо смажимо до м’якості подрібнені цибуля та часник.
З’єднуємо печінку з цибулею і часником, заливаємо бульйоном і посипаємо борошном. Тушкуємо близько 10 хвилин.
Слідом викладаємо порізані гриби. Готуємо ще 5-7 хвилин.
Вливаємо вершки, додаємо сіль і перець. Продовжуємо тушкувати 10-15 хвилин.
Ніжне й ароматне блюдо готове. Розкладайте по тарілках і пригощайте домашніх!
Куряча печінка з грибами Куряча печінка з грибами на сковорідці Куряча печінка з цибулею і грибами Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді