Яскравий і смачний рецепт приготування курячої печінки – з додаванням грибів і цибулі. Страва порадує ароматом і насиченим смаком. Подавайте до обіду або вечері з вашим улюбленим гарніром.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча печінка – 1 кг
  • Гриби – 300 гр.
  • Вершки – 300 мл
  • Борошно пшеничне – 30 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Бульйон – 1 ст.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати курячу печінку з цибулею і грибами на сковорідці. Промиваємо і поділяємо невеликі шматки курячу печінку. Викладаємо продукт в сковороду з рослинним маслом і смажимо до рум’янцю.

Окремо смажимо до м’якості подрібнені цибуля та часник.

З’єднуємо печінку з цибулею і часником, заливаємо бульйоном і посипаємо борошном. Тушкуємо близько 10 хвилин.

Слідом викладаємо порізані гриби. Готуємо ще 5-7 хвилин.

Вливаємо вершки, додаємо сіль і перець. Продовжуємо тушкувати 10-15 хвилин.

Ніжне й ароматне блюдо готове. Розкладайте по тарілках і пригощайте домашніх!

Куряча печінка з грибами Куряча печінка з грибами на сковорідці Куряча печінка з цибулею і грибами Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді